Developed in conjunction with Joomla extensions.

ΝΑΤΑΛΙ ΜΑΝΔΗΛΑ / Χορεύτρια - Καθηγήτρια χορού και κίνησης

Η Ναταλί Μάνδηλα γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Το 2004, μετά την ολοκλήρωση σπουδών της στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, εστίασε στον χορό και το 2010 αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Το ενδιαφέρον έχει κινηθεί σε διαφορετικές σωματικές πρακτικές όπως το aikido, το tai chi, η yoga, το pilates, τα ακροβατικά, οι πρακτικές αυτοσχεδιασμού και τα somatics.. Συνεχίζει κάθε χρόνο  να παρακολουθεί σεμινάρια με δασκάλους του Axis Syllabus,  αλλά και άλλους όπως ο Marten Spangberg, ο Benoit Lachambre, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε τις σπουδές της στην Μέθοδο της Αντιληπτικής Σωματοψυχοπαιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Fernando Pessoa στην Αθήνα.

Έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με το Garage Performing Arts Center ως δασκάλα, περφόρμερ και δημιουργός. Το 2016, στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών GPAC, δημιούργησε ένα δίπτυχο περφόρμανς για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, σε συνεργασία με τον μουσικό παραγωγό Ανδρέα Μονόπωλη, υπό τον ενιαίο τίτλο Feral (Garage Performing Arts Center, Reborn in Athens Festival, Arc For Dance Festival, Vida Laska Festival)

Ως ερμηνεύτρια έχει λάβει μέρος σε ελληνικές και ξένες παραγωγές, μεταξύ των οποίων το A Line Supreme του Αντρέα Ράμα (Μέγαρο Μουσικής Αθήνων, Κρατικό Θέατρο του Λουξεμβούργου) στο έργο Her της Εύα Ράντου (Garage Performing Arts Center), στην ταινία animation The Ox του Γιώργου Νικόπουλου (Διαγωνιστικό τμήμα-φεστιβάλ Θεσσαλονίκης).

Από το 2019 συνεργάζεται με την Κατερίνα Ανδρέου ως περφόρμερ  στο τελευταίο της ντουέτο Zeppelin Bend όπου  παρουσιάστηκε μεταξύ άλλων στη Στέγη Γαμμάτων και Τεχνών (Αθήνα) , στο Pompidou Center (Παρίσι), Mercat de les Flors (Βαρκελώνη) , Espaces Pluriels (Πο), Tanzquartier  (Βιεννη), Kalamata Dance Festival, Festival Commun (Λωζαννη).

 

 

TEACHERS' BIOS