Print this page

CAREER BUILDING CASTING / AUDITIONS

 

Career advice Support Auditions 

United States / England / Greece
Το NYAS στηρίζει τους μαθητές του

Καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής σας στη σχολή αλλά και μετά το πέρας των σπουδών σας, είμαστε δίπλα σας με συστάσεις και συμβουλές σχετικά με ότι χρειαστείτε, σε όποιο στάδιο της καριέρας σας.

Αφιερώνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προετοιμασία για Auditions & Cold readings, στην διαδικασία δημιουργίας Headshots & Reels καθώς και στο πώς να έρθετε σε επαφή με Casting Agencies & Casting Directors.


Φροντίζουμε να είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε και να διαπραγματευτείτε για την καριέρα σας και να παρουσιάζεται τον εαυτό σας ως επαγγελματία.



• Casting Agencies & Casting Directors: Έχοντας ότι χρειάζεστε, σας δίνουμε επαφές (email-τηλ) και σας καθοδηγήσουμε πώς να έρθετε σε επαφή με εταιρίες παραγωγής και εταιρίες casting, αναλόγως το μέσο που θέλετε να δουλέψετε (θέατρο, τηλεόραση, κινηματογράφος)


• Auditions & Cold readings: 
Με διαρκείς προσομοιώσεις audition, θα εξοικειωθείτε με την διαδικασία, θα απαλλαχτείτε από τον φόβο και θα μάθετε πώς να αναδείξετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο.


• USA /
England / Greece:
Θα ενημερωθείτε για όλες τις ομοιότητες και διαφορές στο επάγγελμα της υποκριτικής σε Ελλάδα και εξωτερικό από καλλιτέχνες-καθηγητές που έχουν ζήσει σε όλο τον κόσμο.


• Professional
environment:
Από την πρώτη σας μέρα έχετε προσλαμβάνουσες και ερεθίσματα υψηλού επιπέδου δημιουργίας τέχνης. Οι παραγωγές στο τέλος του έτους σας φέρνουν σε άμεση επαφή με τον επαγγελματικό χώρο.


• Reel / Self tapes: 
Θα σας δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές πώς να δημιουργήσετε το reel σας, παρέχοντάς σας επιπλέον υλικό από projects κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας. Παραχωρούμε τον εξοπλισμό και την καθοδήγηση και σας κινηματογραφούμε self tapes για τις οντισιόν σας.


 Headshots:  Επαγγελματικές Φωτογραφίες (Portaits – απαραίτητα εργαλείο του ηθοποιού). Μάθετε ποια είναι τα δυνατά σας στοιχεία και πώς να τα προβάλλετε, κάνοντας εντύπωση από την πρώτη στιγμή.  



Το NYAS φροντίζει πως να ανεξαρτητοποιηθείτε στη βιομηχανία προτρέποντας σας να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας και να προσεγγίσετε τους συνεργάτες/ καλλιτέχνες που θέλετε να δουλέψετε.