Print this page

THEATRE & FILM PRODUCTIONS

 

THEATRE & FILM PRODUCTIONS

Creating in a vibrant, productive, dynamic environment


Η φοίτηση στην δραματική σχολή του NYAS παρέχει μια ποικιλία επαγγελματικών εμπειριών με αποκορύφωμα τις παραγωγές στο τέλος του έτους.

 

Το NYAS είναι ενεργό στη σκηνή της Αθήνας με παραστάσεις σε κεντρικά θέατρα όπως το θέατρο Τζένη Καρέζη, το Σύγχρονο Θέατρο και το Θέατρο Ροές αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.


 
Οι μαθητές συνεργάζονται και έρχονται σε επαφή με επαγγελματίες (guest artists) – συνεργάτες του ΝΥΑS που είναι ενεργοί στο χώρο και τους εφοδιάζουν με τις απαραίτητες γνώσεις και τις ικανότητες για τη μετάβαση στο επάγγελμα.


 
Οι φοιτητές προτείνουν και δουλεύουν πάνω σε έργα και κινηματογραφικά σενάρια για τα οποία έχουν ιδιαίτερο πάθος και ασχολούνται με την παραγωγή, την σκηνογραφία, τη συγγραφή και την ενδυματολογία κ.ά.


 
Οι μαθητές μαθαίνουν να δουλεύουν σε ένα σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στο υψηλότερο επίπεδο επαγγελματισμού σε μεγάλα θέατρα στην πορεία της καριέρας τους

 

O ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΝΥΑS

Μέσα στις βλέψεις του NYAS είναι η δημιουργία ενός θιάσου, με ενεργά μέλη σε διάφορες πτυχές της παραγωγής, που να είναι ενεργός στην Αθήνα αλλά και να επεκταθεί εκτός συνόρων με ένα δυναμικό ρεπερτόριο με έργα για το σήμερα.