Developed in conjunction with Joomla extensions.

INTERNATIONAL TEACHERS

INTERNATIONAL TEACHERS - ARTISTS

 

Η ομάδα του NYAS, από τους καθηγητές έως τους συνεργάτες των παραγωγών μας, είναι διακεκριμένοι καλλιτέχνες που αγαπούν το επάγγελμα και γνωρίζουν κάθε πτυχή του, με μακρά πορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατάλληλοι να καθοδηγήσουν νέους ηθοποιούς, για μια πετυχημένη διεθνή και εγχώρια καριέρα.

Έχοντας τριφτεί με πολλές κουλτούρες, είναι σε θέση να δώσουν προσλαμβάνουσες και ερεθίσματα στους μαθητές, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να τους στηρίξουν με ζέση και αφοσίωση στην ανάπτυξή τους ως ηθοποιοί.


Έχουν συνεργαστεί με τις σημαντικότερες σκηνές του κόσμου όπως το Roundabout Theatre (NYC), το Landestheater Coburg, το Lincoln Center, το Kennedy Center, το New York City Center, το Κρατικό θέατρο Λουξεμβούργου αλλά και εγχώρια με την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Εθνικό Θέατρο, το Μέγαρο Μουσικής, το Φεστιβάλ Αθηνών, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τη Στέγη Γραμμάτων.

 

Πέραν από τους καθηγητές στο full-time προγράμματα, κατά τη διάρκεια της φοίτησης οι μαθητές έρχονται σε επαφή με στενούς συνεργάτες του NYAS, καλλιτέχνες ενεργούς στο χώρο διεθνώς, όπως ο Frank Licato (σκηνοθέτης & ηθοποιός, NYC), η Molly Caliger (voice & presence coach), ο Δημήτρης Αθανίτης (σκηνοθέτης) και πολλοί άλλοι.

 

Το σημαντικότερο σημείο συνάντησης με κάποιους συνεργάτες μας είναι, είναι οι παραγωγές στο τέλος του έτους, όπου αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι.
Είναι απαραίτητο να αναφέρουμε τον Kenny Maclellan (σκηνογράφο-ενδυματολόγο) και τον Σάκη Μπιρμπίλη (σχεδιαστή φωτισμού) που συνοδεύουν το NYAS στις μεγαλύτερες θεατρικές σκηνές της Αθήνας όπως το θέατρο Τζένη Καρέζη, το Σύγχρονο Θέατρο και το θέατρο Ροές.

 

 

 

 

 

 

TEACHERS' BIOS