Print this page

LIFE AT NYAS DRAMA SCHOOL

LIFE AT NYAS

Our community



 Η σχολή μας βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης και κάτω από την Ακρόπολη, σε ένα από τα πιο ζωντανά σημεία της Αθήνας. 


Η περιοχή γύρω από τη σχολή είναι γεμάτη θέατρα, θερινά σινεμά, εκθέσεις, bars, cafes και πολιτισμικές εκδηλώσεις δίνοντας ευκαιρία για εξερεύνηση στους φοιτητές, γεμίζοντας τον χρόνο τους.

 

• Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο για έναν καλλιτέχνη να γνωρίζει την πόλη του.

Η Αθήνα είναι περισσότερο μια πολυπολιτισμική πόλη από ποτέ. Νέοι απ’ όλο τον κόσμο μένουν μόνιμα πλέον στην πόλη, μια μοναδική ευκαιρία για έναν καλλιτέχνη να τριφτεί με διαφορετικούς πολιτισμούς και     κουλτούρες και να βρει νέα ερεθίσματα.

 

• Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνεισφέρουμε στην ενσωμάτωση μαθητών από άλλες πόλεις και χώρες, βοηθώντας τους να βρουν κατοικία, εργασία αλλά και γενικότερα σε οτιδήποτε χρειαστούν στην προσαρμογή τους αυτή.

 

Στο NYAS κάθε χρόνο διοργανώνουν party, live singing show και διάφορες άλλες βραδιές όπου δενόμαστε περισσότερο σαν κοινότητα αλλά ενισχύουμε και το budget για τις παραγωγές στο τέλος της χρονιάς.

 

Η πρόσβαση είναι εύκολη με τις γραμμές 1 και 3 του Μετρό.

 Ανεβαίνοντας προς το Θησείο, με θέα την Ακρόπολη και ιδανική διαδρομή για περίπατο είναι ο πεζόδρομος της Αρεοπαγίτου όπου συναντάει το Ηρώδειο και το Μουσείο της Ακρόπολης.