Print this page

PRIVATE COACHING / ACTING & SONG

 

ACTING COACHING

Νίκος Κατής διεθνής σκηνοθέτης, ηθοποιός, acting coach
Royal Academy of Dramatic Arts, Stella Adler

Με μια πολυετή διεθνή καριέρα σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο πλάι σε παγκοσμίου φήμης ηθοποιούς και σκηνοθέτες, ο Νίκος Κατής γνωρίζοντας τη τέχνη και το επάγγελμα πολύπλευρα, προετοιμάζει νέους ηθοποιούς για μια ζωή στο χώρο της τέχνης, αναπτύσσοντας τη μοναδική προσωπικότητά τους.

O Νίκος Κατής παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε ηθοποιούς αρχάριους και επαγγελματίες.
Προετοιμάζει ηθοποιούς για ρόλους και για auditions, στην Αθήνα στο New York Acting Studio αλλά και διαδικτυακά με ηθοποιούς σε όλο τον κόσμο.

Μια μοναδική πρόσκληση για κάθε ηθοποιό που θέλει να εκπαιδευτεί με τις τεχνικές που γέννησαν τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της Αμερικής και της Αγγλίας.

 

 

  

VOCAL & SONG 

Ελληνικό & Ξένο Σύγχρονο ρεπερτόριο & Musical
Ιδιαίτερο μάθημα 45' διάρκεια

Αναζητώντας την απελευθέρωση του ενστικτώδους οργάνου του εκάστοτε μαθητή, ώστε να βρει την βαθύτερη εκφραστικότητα και αλήθεια μέσω του τραγουδιού και της αναπνοής, επεκτείνοντας το φάσμα της φωνής.


Με εξαιρετικούς καθηγητές- καλλιτέχνες με πείρα στο χώρο ως τραγουδιστές και μουσικοί θα δουλέψετε πάνω σε κομμάτια του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου (τζαζ, μιούζικαλ, ροκ, σόουλ, ποπ κλπ.)

 

 

 

SPEECH & VOICE TRAINING 
Ελληνικά & Αγγλικά
Ιδιαίτερο μάθημα 45' διάρκεια

Το μάθημα της ορθοφωνίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για ηθοποιούς, τραγουδιστές αλλά και για όποιον θέλει να μάθει να χρησιμοποιεί το φωνητικό όργανο σωστά. Οι εκφραστικές απαιτήσεις του ηθοποιού, απαιτούν μια φωνή απελευθερωμένη από περιορισμούς, πολιτιστικούς κανόνες και φόβο.