Developed in conjunction with Joomla extensions.

MARY KATE SHEEHAN / Χορεύτρια - Χορογράφος

Η Mary Kate Sheehan (San Diego, CA) είναι μια χορεύτρια με εκπαίδευση στο μοντέρνο και σύγχρονο χορό με δράση τόσο στην Νέα Υόρκη αλλά και στην Ευρώπη.

Είναι κάτοχος πτυχίου B. A. in Performing Arts with an Emphasis in Dance από το St. Mary's College of California και είναι επίσης ευρέως γνωστή καθότι είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιρλανδικών χορών.

Έχει συνεργαστεί και έχει χορέψει με πολλές ομάδες χορού και χορογράφους όπως Yvonne Rainer, KEIGWIN + COMPANY, Sean Curran Company και Julia Ehrstrand/Ehrstrand Dance Collective. Μερικές από τις εμφανίσεις της περιλαμβάνουν το Lincoln Center, the Kennedy Center, New York City Center και πρόσφατα το MoMA όπου χόρεψε σαν χορεύτρια για την Yvonne Rainer.

Είναι επίσης η General Manager της Sidra Bell Dance New York. Η Mary Kate έχει λάβει μέρος σε παραστάσεις σε ΗΠΑ, Μεξικό, Σουηδία, Ιρλανδία, Γκάνα, Κύπρο και Ταιβάν και έχει διδάξει master classes σε Νέα Υόρκη, Σουηδία, Γερμανία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Ταιβάν και Νότια Αφρική τόσο σε επαγγελματικό, προπαρασκευαστικό αλλά και ανοιχτό επίπεδο. 



TEACHERS' BIOS